Geniet van de zon wanneer ú dat wilt!

Energiebesparend

Is buitenzonwering een overbodige luxe? Helemaal niet! Als u airco in huis hebt, bespaart zonwering u een hoop energie. Want schijnt de zon genadeloos binnen ? Dan draait uw airco op volle toeren, terwijl u die met een goede zonwering zelfs niet nodig hebt. U sluit de zon buiten en geniet zo van een heerlijk koele woning!

 

Hou het hoofd koel

Dankzij onze zonnetenten bent u niet meer weg te slaan van uw terras. Een aperitiefje ? Buiten eten ? Een boek lezen ? Dankzij zonwering doet u dat allemaal zónder zonnebril en zonnecrème. Want u zit heerlijk in de schaduw ! Broeit uw veranda als een serre met exotische planten ? Niet met onze verandazonwering en met de verticale screens glipt de hitte niet via de ramen binnen.

 

Buitenzonwering op maat

Wij werken alleen met het kwaliteitsmerk Jos Wilms. En omdat standaardmaten altijd net te groot of te klein zijn, werken wij op maat. Daardoor haalt u het beste in huis. Al onze zonweringen zijn elektrisch en indien gewenst volautomatisch. De wind- en zonnesensoren doen al het werk voor u. Wilt u ook aangenamer leven en werken, zonder de hitte en de verblindende zon? Vraag dan nu onze vrijblijvende offerte aan!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review